Actorul Mircea Albulescu, internat de urgență

Mălina Andrei, 25 noiembrie 2014, Ora 09:35

  • print
  • |
actorul-mircea-albulescu-internat-de-urgenta-44537-1.jpg

Actorul Mircea Albulescu a fost internat, în noaptea de luni spre marţi, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, după ce iniţial s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, el acuzând dureri în zona pieptului.

Mircea Albulescu, internat de urgenţă la Institutul de Boli Cardiovasculare de la TimişoaraEl a acuzat dureri puternice în piept, astfel că, în jurul orei 06:00, s-a prezentat la unitatea de primiri urgențe.

Medicii l-au trimis, însă, la secția de cardiologie, unde actorul a rămas internat pentru a se i se face investigații de specialitate.

"Actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Urgențe, la Spitalul Județean, la colegii din tura de noapte. A acuzat dureri în zona pieptului și cu acordul dânsului a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare", a spus directorul Serviciului de Urgențe al Spitalului Județean din Timișoara, Mihai Grecu, pentru Mediafax.

Mircea Albulescu a mai fost internat în ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău pe stradă. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind că acesta a avut tensiunea mărită.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou