Adolescente din Austria, plecate să lupte în Siria

Florentina Șerbănescu, 19 aprilie 2014, Ora 17:32

  • print
  • |
adolescente-din-austria-plecate-sa-lupte-in-siria-39540-1.jpg

Două adolescente din Austria sunt căutate de Interpol, după ce au anunţat pe reţelele de socializare că au plecat să lupte în Siria, alături de rebeli.

Sabina are 15 ani, iar Samra 16. Au dispărut de acasă, din Viena, pe 10 aprilie. În urmă cu câteva zile, pe internet au apărut forografii cu cele două fete cu capul acoperit cu văl islamic şi cu arma în mână, alături de alţi combatanţi. Poliţiştii cred că aceştia fac parte din grupările rebele, care luptă împotriva trupelor guvernamentale din Siria şi au alertat Interpolul. Fotografiile postate online sunt însoţite de mesaje în care fetele spun că au plecat de bună voie în Siria. Părinţii lor, originari din Bosnia, cred, însă, că au fost obligate să facă acest lucru.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou