Best Dental

Adrian Sârbu se plimbă liber pe stradă deși este arestat preventiv

Ziarul Atac, 22 aprilie 2015, Ora 08:44

  • print
  • |
adrian-sarbu-se-plimba-liber-pe-strada-desi-este-arestat-preventiv-46365-1.jpg

Omul de afaceri Adrian Sârbu se află, oficial, în arest preventiv, dar mai multe imagini prezentate, marţi, la Antena3, arată că Adrian Sârbu umblă liber pe strazile Bucureştiului.

Adrian Sârbu a fost dat jos din duba poliției, fără cătușe și intră apoi într-o vilă din cartierul Primăverii. În mod normal, Adrian Sârbu ar fi trebuit să fie însoțit de cel puțin 2 polițiști și încătușat.

Din 4 februarie, Adrian Sârbu se află în arest preventiv. El este acuzat de instigare la evaziune fiscală (două acte materiale), spălare de bani (două acte materiale) și instigare la delapidare.

Procurorii de la Parchetul General susțin că, la solicitarea lui Adrian Sârbu, inculpații Liliana Șerban, Roxana Dorina Grigoruță, Eugenia Bălan (arestată în altă cauză), Sorin Dinu, Daniela Reghină Cozac (cercetată în stare de libertate), Rodica Crisbășan și Dragoș Chiș, împreună cu Diana Atanasiu și Dragoș Eremia, au folosit o schemă infracțională în scopul sustragerii de la plata taxelor către bugetul de stat. În această schemă au fost interpuse mai multe societăți comerciale, care au derulat operațiuni fictive, în intervalul 2011-2014, în relația cu beneficiarii drepturilor de autor derulate de societățile din grupul Mediafax (SC Mediafax Grup SA, SC Mediafax SA, SC Apropo Media SRL).

Prejudiciul produs bugetului general consolidat al statului se ridică la valoarea de 16.809.964 lei rezultat din săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, la suma de 2.660.000 lei din săvârșirea infracțiunii de delapidare, fiind supusă spălării banilor suma de 2.893.607 lei.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:32