Best Dental

Alertă cu bombă la bordul unui avion Turkish Airlines

Mălina Andrei, 1 aprilie 2015, Ora 15:54

  • print
  • |
alerta-cu-bomba-la-bordul-unui-avion-turkish-airlines-46188-1.jpg

Un avion de pasageri al companiei Turkish Airlines, care zbura spre Lisabona, a fost nevoit să revină pe aeroportul din Istanbul, după o ameninţare cu bombă, transmite TASS, citând presa centrală din Turcia.

Potrivit unui purtator de cuvânt al companiei, avionul a aterizat pe aeroportul Ataturk din Istambul, după s-a găsit un bagaj suspect la bord, care nu aparținea numănui.

Aparatul de zbor a aterizat în siguranţă pe pista Aeroportului Ataturk şi este verificat acum de echipe speciale de intervenţie

Toți cei 170 de pasageri au fost mutați într-o altă aeronavă pentru a-și relua călătoria spre Lisabona. Este pentru a treia oară într-o săptămână când un avion al companiei Turkish Airlines este nevoit să-și schimbe parcursul de zbor.

Într-un incident similar, petrecut luni, o cursă Turkish Airlines, care se îndrepta spre Sao Paulo, a fost forţată să aterizeze de urgenţă în Maroc, după ce un pasager găsise un bilet pe care scria "bombă la bord".

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:17