ALERTĂ METEO de vreme rea: Ploi abundente în toată țara

Mălina Andrei, 28 martie 2015, Ora 10:28

  • print
  • |
alerta-meteo-de-vreme-rea-ploi-abundente-in-toata-tara-46135-1.jpg

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineaţa, o nouă informare meteorologică de ploi abundente.

În intervalul 28 martie, ora 10.00 - 29 martie, ora 10.00, vor fi ploi însemnate cantitativ, ce vor cumula local 15...20 l/mp şi izolat 30...40 l/mp în Dobrogea, în estul şi nordul Munteniei şi în sudul Moldovei. În zona Carpaţilor de Curbură şi în estul Carpaţilor Meridionali, precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ploaie, favorizând topirea stratului de zăpadă.

Va ploua local şi temporar şi în celelalte regiuni, dar în general slab.

Hidrologii au emis şi o avertizare cod galben de inundaţii pentru bazinele Olt, Argeş, Ialomiţa, Buzău, Râmnicu Sărat şi Putna.

În acest sens, Ministerul Afacerilor Interne a informat comandamentele de urgență din țară să fie pregătite și să intervină acolo unde există risc de inundații și alunecări de teren.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou