Ambasadorul Irlandei la București, dus de urgență la spital

Mălina Andrei, 16 martie 2015, Ora 16:25

  • print
  • |
ambasadorul-irlandei-la-bucuresti-dus-de-urgenta-la-spital-45970-1.jpg

Ambasadorul Irlandei, Gerard Corr, este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cu traumatism cranio-cerebral, după ce a căzut şi s-a lovit la cap, în zona unui restaurant din Sectorul 1 al Capitalei, au declarat luni, surse medicale citate de Mediafax.

Luni, după prânz, ambulanţa a fost solicitată pe o stradă din Bucureşti, după ce ambasadorului Irlandei în România a căzut şi s-a lovit la cap, în zona unui restaurant din Sectorul 1 al Capitalei.

Medicii sosiţi la faţa locului i-au acordat primul ajutor, fapt ce ar putea arăta că starea ambasadorului era una destul de gravă.

Diplomatul, care s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral, a fost transportat de urgenţă ulterior la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou