ANI verifică averea lui Mugur Isărescu

Mălina Andrei, 3 aprilie 2015, Ora 09:46

  • print
  • |
ani-verifica-averea-lui-mugur-isarescu-46219-1.jpg

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) verifică averea şi posibilele conflicte de interese ale guvernatorului Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu.

ANI a primit o plângere de la o asociaţie de consumatori, după ce Isărescu a negat că ar fi avut vreodată credit la Volksbank România, în ciuda înscrisurilor din declaraţia de avere, scrie Economica.net.

ANI confirmă că este în curs de soluţionare o „lucrare" având ca obiect evaluarea averii şi respectării regimului juridic al conflictelor de interese de către Mugur Isărescu.

Agenţia de Integritate a fost sesizată în 18 februarie de către Asociaţia Parakletos, care a cerut să se stabilească dacă există „vreo stare de incompatibilitate sau vreun conflict de interese între calitatea domnului Mugur Isărescu de debitorul al băncii Volksbank şi aceea de guvernator al Băncii Naţionale a României", în condiţiile în care Isărescu a negat că a avut vreodată un credit de la Volksbank, credit menţionat în declaraţia de avere din 2007, dată după care a dispărut numele creditorului din documentul oficial, însă creditul în valoare de aproape 700.000 de lei a rămas.

Într-o conferinţă de presă derulată în 4 februarie la sediul BNR din strada Doamnei, Isărescu a declarat că nu a avut niciodată credit la Volksbank România, ci a fost debitor doar la BRD

Citește mai multe pe Economica.net

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou