Arogantul Culiță Sterp a vrut să cumpere tăcerea șoferului "avariat"? Iată noii detalii despre manelist!

Anca Bratu, 25 noiembrie 2022, Ora 17:54

  • print
  • |
arogantul-culita-sterp-a-vrut-sa-cumpere-tacerea-oferului-avariat-iata-noii-detalii-despre-manelist-47006-1.jpeg

Nororcul pare să-l fi părăsit pe răsfățatul fanilor și, deopotrivă, al presei, Culiță Sterp. Manelistul, care după ce a provocat un teribil accident în centrul orașului Cluj Napoca, în urmă cu aproximativ o săptămână, a făcut numeroase gafe, mai mult sau mai puțin publice. Au apărut noi informații despre comportamentul terifiant al cântărețului.

După ce a consumat substanțe interzise și a consumat alcool, Culiță Sterp s-a urcat la volanul mașinii sale, a apăsat pedala de accelerație. a trecut pe culoarea roșu a semaforului și a izbit frontal o mașină care circula regulamentar. Totul s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, în orașul Cluj Napoca. În urma accidentului pe care l-a produs, Culiță a scăpat nevătămat, însă, celălat șofer a ieșit destul de "șifonat", în urma impactului. Marius a fost rănit și a avut nevoie de supravegherea medicilor, dar, și de internare în cadrul unui spital din localitate.

Acum, a apărut informația conform căreia, Culiță ar fi încercat să-i dea bani șoferului de la volanul Daciei cu care s-a izbit. Suma respectivă nu ar fi deloc neglijabilă, fiind vorba despre 30.000 de euro, conform România TV. Manelistul ar fi vrut să-i cumpere tăcearea lui Marius, șoferul accidentat. 

De altfel, la câteva zile după accident, Culiță Sterp a făcut un video în care își cere scuze pentru acțiunile sale iresponsabile. În cadrul aceluiaș clip, manelistul a menționat că "a căzut la pace" cu familia victimei. 

"Vreau sa-mi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am împăcat pe toate planurile", a spus Sterp.

Momentan, cântărețul se află sub control judiciar, motiv pentru care nu poate să părăsească țara pentru 60 de zile, deși ar fi vrut. Cu câteva zile în urmă, Culiță le-a cerut judecătorilor să ridice această interdicție, pentru ca să poată concerta peste hotare, însă magistrații nu au aprobat solicitarea acestuia. Tupeu de manelist, nu?

Să nu uităm că, în urmă cu două zile, manelistul a înfuriat oamenii decenți, prin atitudinea sa sfidătoare. Cu un zâmbet larg, ca și când venea de la o cântare de-a lui, cu buzunarele burdușite de bani, Sterp a luat peste picior un jurnalist, după ce a ieșit din sala de judecată. (A fost reținut pentru 24 de ore și propus pentru arestare, însă, culmea, judecătorii au respins propunerea procurorilor). Întrebat de către un ziarist despre accident, Culiță Sterp a avut un răspuns de manelist: "Nevastă-ta mai întreabă de mine"?. Adevărul este că, celebritatea nu este pentru oricine!


 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou