ATENȚIE! Vopseaua de ouă, plină de E-uri

Dan Alexandru, 17 aprilie 2014, Ora 12:09

  • print
  • |
atentie-vopseaua-de-oua-plina-de-e-uri-39521-1.jpg

Vopsea de ouă cu E-uri periculoase. Asta au descoperit reprezentanţii Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, după ce au analizat mai multe produse din magazine.

Studiul arată că vospeaua de ouă analizată conţine cel puţin un E şi cel mult zece. Astfel, mai bine de o treime din produse conţin 7 E-uri, 20% conţin un E, iar 15% conţin 2 E-uri.De asemenea, 10% dintre produse conţin 3 E-uri, iar alte 10 procente 8 E-uri. Cele mai multe E-uri, 10 la număr s-au găsit în 5 procente dintre produse.

Reprezentanţii Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor au analizat 20 de produse tip vopsea de ouă, achiziţionate în mod aleatoriu la începutul lunii aprilie în mai multe supermarketuri din ţară.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou