Au apărut noi informații despre cumplita crimă de la Bran! Bărbatul care i-a omorât pe cei doi soți susține că i s-ar fi făcut vrăji

Anca Bratu, 19 ianuarie 2023, Ora 11:30

  • print
  • |
au-aparut-noi-informatii-despre-cumplita-crima-de-la-bran-barbatul-care-i-a-omorat-pe-cei-doi-soti-sustine-ca-i-s-ar-fi-facut-vraji-47313-1.jpg

Luni dimineața, pe 16 ianuarie, o crimă înfiorătoare șoca România: un bărbat a spart ușa unui cuplu cu un topor și i-a ucis brutal pe aceștia în propria casă în comuna Bran, scrie gandul.ro.

Cele două persoane decedate erau soț și soție. Ulterior, despre criminal s-a descoperit că era chiar văr cu bărbatul ucis fără milă, Potrivit procurorilor, acesta ar fi păstruns în casa celor doi soți după ce a spart geamul uneia dintre ușile de acces.

La trei zile de la cumplita crimă procurorii au găsit în casa suspectului o scrisoare care ar putea fi cheia anchetei în cazul dublei crime. De asemenea, anchetatorii au solicitat expertize ADN, în baza unor probe descoperite, pentru a stabili dacă suspectul a avut și un complice.

Procurorii susțin că biletul găsit în casa principalului suspect a fost scris după comiterea crimelor. "Face referiri la divinitate, în mai multe rânduri. Invocă că i s-ar fi făcut vrăjitorii și că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji. Conținutul pe care îl cuprinde, el folosește timpul trecut, ceea ce pe mine personal mă duce cu gândul că a fost scris postfactum", declară Radu Adrian, prim procuror Parchetul Tribunalului Brașov, potrivit antena3.ro. 

Anchetatorii iau în calcul și ipoteza unui al doilea suspect, după ce în locuința victimelor au fost descoperite amprente și urme de încălțăminte ale unei persoane necunoscute.

Cei doi soți vor fi conduși pe ultimul drum vineri. Autorul crimei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de violare de domiciliu și omor calificat.

S-ar fi certat pentru o bucată de pământ

Potrivit informațiilor, disensiunile între cei doi soți și vărul lui Nicu ar fi existat de mai bine de patru ani. Aceștia s-ar fi certat pentru o bucată de teren. Cu doar trei zile înainte ca trupurile neînsuflețite ale soților să fie descoperite în vila din comuna Bran, cei trei s-ar fi certat. Mai mult decât atât, bărbatului i s-ar fi declanțat anumite probleme pe fond psihic, după ce mama sa a murit. Presupusul făptaș a recunoscut parțial atrocitățile. 

Nicu, în vârstă de 38 de ani, lucra la stația SMURD din Moieciu, iar soția sa, Alexandra, în vârstă de 32 de ani, lucra la Spitalul de Copii din Brașov. 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou