Best Dental

Au trecut 5 ani de la moartea lui Melek Amet

Dan Alexandru, 22 mai 2013, Ora 15:41

  • print
  • |
au-trecut-5-ani-de-la-moartea-lui-melek-amet-30924-1.jpg

"Eu voiam să-i fac o nuntă lui Melek ca-n poveşti, o singură fată aveam şi posibilităţi aveam" a spus azi la cimitirul Turcesc din Capitală, Neni Amet (mama lui Melek).

Frumuseţea ei exotică, magnetismul ei, o făceau imediat remarcată pe Melek. Aceste calităţi au făcut din primul moment să se afirme în carieră. După 1990, Melek deschide una dintre primele şi cele mai serioase şcoli de manechine, iar în paralel începe o carieră în televiziune.

Tot din 1990 începe să lupte pentru recuperarea averii confiscate de comunişti tatălui său care a făcut ani grei de puşcărie la canal. În ciuda unui duşman perfid care o măcina, cancerul, nu abandonează lupta pentru avere, căreia îi găseşte adevărata destinaţie: o clinică de oncologie care să salveze alte vieţi. Ca să atingă acest scop Melek găsea energia să lupte cu boala. Până la un punct.

În urmă cu 5 ani, când Melek a fost răpusă de cumplitul cancer şi a fost condusă pe ultimul drum era înconjurată de zeci de prietenii. Acum însă, pare că a fost uitată! Azi la cimitirul turcesc din cartierul bucureştean Ghencea au fost doar doi dintre prietenii ei vechi, Carmen Letiţia şi Doru Iuga.

Mama lui Melek a pregătit o plăcintă turcească de excepţie. Imaginile vorbesc de la sine.

Melek, nu te vom uita niciodată!

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:20