Best Dental

Avertizare cod galben de inundaţii pe râuri din Hunedoara, Arad, Timiş, Sibiu, Alba şi Suceava

Ziarul Atac, 20 mai 2015, Ora 16:57

  • print
  • |
avertizare-cod-galben-de-inundatii-pe-rauri-din-hunedoara-arad-timis-sibiu-alba-si-suceava-46516-1.jpg

Hidrologii au emis o avertizare cod galben pentru judeţele Hunedoara, Arad, Timiş, Sibiu, Alba şi Suceava, unde pe mai multe râuri se pot produce inundaţii locale, în urma precipitaţiilor.

Inundaţii locale se pot produce azi, până la ora 21.00, pe afluenţii mici ai râului Mureş, aferenţi sectorului Branişca - Săvârşin (judeţele Hunedoara şi Arad) şi în bazinul hidrografic al râului Bega Poienilor, afluent al râului Bega (judeţul Timiş), potrivit avertizării transmise de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor.

Inundaţii locale se pot produce cu probabilitate mai mare în bazinele hidrografice ale râurilor Dobra, Abudea şi Valea Mare, afluenţi ai Mureşului.
Sub avertizare cod galben sunt, până la ora 19.00, şi unele râuri mici din bazinul hidrografic Secaş, în amonte de staţia Cunta (judeţele Sibiu şi Alba).

O avertizare cod galben a fost emisă şi pentru judeţul Suceava, unde se pot produce inundaţii pe râuri mici din bazinul hidrografic Dorna. Avertizarea a intrat în vigoare azi, la ora 16.00 şi este în vigoare până la ora 22.00.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:26