AVION PRĂBUȘIT. Corlățean a activat CELULA de CRIZĂ

Cristian Blănuţă, 17 iulie 2014, Ora 23:13

  • print
  • |
avion-prabusit-corlatean-a-activat-celula-de-criza-41846-1.jpg

Ministrul de Externe Titus Corlăţean a anunțat că a activat celula de criză la minister, în urma prăbuşirii avionului de pasageri în Ucraina.

El a mai spus că aşteaptă încă informaţii de la ambasade pentru a vedea dacă au fost şi români în acel avion.

"Evident că ne interesează dacă au fost români în acest avion. Am transmis comenzi ambasadelor noastre pentru a verifica lista de pasageri. Am activat celula de criză la Minsiterul de Externe în urmă cu jumătate de oră. Aşteptăm aceste elemente şi evident că vom informa opinia publică. E nevoie să fie clarificate circumstanţele. Dacă a fost doborât de un dispozitiv militar, de o rachetă, atunci e o crimă, o barbarie. Şi nu va rămâne fără efecte", a afirmat Corlăţean, la România TV.

Un avion Boeing 777, al companiilor aeriene din Malaysia, s-a prăbușit joi în regiunea Donbas din Ucraina, unde se duc lupte între separatişti şi armata ucraineană, anunță Interfax. Deocamdată nu se cunosc motivele exacte ale catastrofei aviatice.

La bord se aflau 280 de pasageri şi 17 membri ai echipajului. Avionul se deplasa pe ruta Amsterdam - Kuala Lumpur. Potrivit unei surse citate de Interfax, avionul ar fi fost doborât la o altitudine de 10 km.
Compania Malaysia Airlines a confirmat faptul că a pierdut contactul cu avionul.

Nu există niciun supraviețuitor.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou