Banciu a lansat SPECTACULOS provocarea pentru prezidențiabili: și-a luat o găleată cu apă în cap

Cristian Blănuţă, 20 august 2014, Ora 20:06

  • print
  • |
banciu-a-lansat-spectaculos-provocarea-pentru-prezidentiabili-si-a-luat-o-galeata-cu-apa-in-cap-42678-1.jpg

„O țară bolnavă are nevoie de cineva cu capul limpede", a spus miercuri Radu Banciu, înainte să i se toarne în cap o găleată cu apă rece, o variantă a campaniei americane ALS Ice Bucket.

Jurnalistul a efectuat o transmisiune în direct de la Fântâna de la Universitate din București, acolo unde un coleg i-a turnat în cap o găleată cu apă.

„Vrem să le răspundem politicenilor în trendul zilei. Au scăpat de faza cu selfie, vom apela la cel de-al doilea clișeu al momentului, faza cu găleata. O țară bolnavă la cap are nevoie de un om sănătos. O țară bolnavă are nevoie de cineva cu capul limpede, spălat proaspăt", a spus Radu Banciu, când încă era uscat.

Cu câteva momente înainte de a i se turna găleata cu apă în cap, Banciu a mai spus: "Mă simt ca Sadam Husein, care citea ultimele pasaje din Coran înainte de a a fi executat", a glumit realizatorul.

„A fost ca la un borcan cu murături, senzatia gogoșarului peste care pui oțet", a explicat ulterior jurnalistul.

Acesta a anunțat că va lansa provocări în emisiunea „Lumea lui Banciu", de la ora 23:00.Cunoscută sub numele de "Ice Bucket Challenge", provocarea găleţii cu apă rece este folosită  în special pentru a sprijini donaţiile pentru ajutorarea celor care suferă de boala Lou Gehrig (ALS). Este boala de care suferă fizicianul Stephen Hawking, cel care, în ciuda previziunilor sumbre ale medicilor, a ajuns la vârsta de 72 de ani şi este unul dintre cei mai respectaţi oameni de ştiinţă din întreaga lume.

Până acum numeroşi sportivi de top, oameni de media şi televiziune, actori de la Hollywood, nume mari din industria online sau politicieni au răspuns provocării, publicând pe internet o mulţime de filmuleţe în care îşi toarnă o găleată cu apă rece în cap.

Leapşa a ajuns deja şi la cei mai importanţi lideri politici ai lumii. Barack Obama, Michelle Obama sau Vladimir Putin sunt printre cei care au primit provocarea de a sprijini campania ALS.

Sursa: www.b1.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou