BANCIU îi provoacă pe prezidențiabili: GĂLEATA cu APĂ!

Cristian Blănuţă, 20 august 2014, Ora 10:22

  • print
  • |
banciu-ii-provoaca-pe-prezidentiabili-galeata-cu-apa-42664-1.jpg

Radu Banciu îi provoacă pe candidaţii la preşedintia României să ia parte la fenomentul ASL Ice Bucket (găleata cu apă rece).

Miercuri, începând cu ora 20:00, pe B1 Tv, va avea loc marea provocare a lui Radu Banciu pentru cei care vor să ajungă la Cotroceni.

Victor Ponta, Klaus Iohannis, Elena Udrea, Călin Popescu Tăriceanu, Monica Macovei sau Cristian Diaconescu sunt chemaţi să răspundă provocării.

Provocarea a fost lansată de asociația ALS, care luptă împotriva sclerozei laterale amiotrofice, cunoscută și sub denumirea "Boala lui Lou Gehrig". Este boala de care suferă fizicianul Stephen Hawking, cel care, în ciuda previziunilor sumbre ale medicilor, a ajuns la vârsta de 72 de ani şi este unul dintre cei mai respectaţi oameni de ştiinţă din întreaga lume.

Nu mai puţin de 23 milioane de dolari au fost strânse până acum, din donaţii, provocarea fiind acceptată de vedete precum Shakira, Pique, Bill Gates, Ryan Secreast, Selena Gomez, Beyonce, Cristiano Ronaldo, David Beckham și mulți alții.

Sursa: b1.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou