Băsescu a grațiat o femeie cu 7 copii

Cristian Blănuţă, 1 octombrie 2014, Ora 16:55

  • print
  • |
basescu-a-gratiat-o-femeie-cu-7-copii-43690-1.jpg

Președintele Traian Băsescu a semnat astăzi un decret prin care a grațiat o femeie, mamă a 7 copii, care a furat un telefon mobil.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat miercuri, 1 octombrie a.c., decretul de grațiere a doamnei Crina Tănasă pentru restul rămas neexecutat din pedeapsa de 3 ani de închisoare, aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu, prevăzută de Art. 192 alin. (2) Cod penal, precum și a infracțiunii de furt calificat, prevăzută de Art. 208 - 209 lit. a) Cod penal, dispusă prin sentinţa penală nr. 456/21.05.2002 a Judecătoriei Strehaia (județul Mehedinți), pentru că a sustras un telefon mobil dintr-o locuință.

Decizia domnului președinte Traian Băsescu are la bază motive umanitare. Doamna Crina Tănasă este mamă a șapte copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani și suferă de afecțiuni psihice", se arata pe pagina Administratiei Prezidentiale.  

Reamintim că președintele Traian Băsescu a mai semnat anul acesta alte două decrete prin care  a mai grațiat două femei.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou