Băsescu: Când mergi la inundații știi că te poți uda până la chiloți

Ştefan Diaconu, 23 aprilie 2014, Ora 17:25

  • print
  • |
basescu-cand-mergi-la-inundatii-stii-ca-te-poti-uda-pana-la-chiloti-39576-1.jpg

Președintele Traian Băsescu a avertizat că într-o intervenție în zonele afectate de inundații presupune să știi "că te poți uda până la chiloți", comentând astfel intervenția din barcă a premierului Ponta și vicepremierului Dragnea în Teleorman.

"Nu intenționez să merg pentru că ar naște un nou conflict cu Guvernul. Nu fac niciun secret din a vă spune că în ziua de Paște am vrut să sar în elicopter să merg în Giurgiu și Teleorman", s-a justificat președintele vizavi de deplasările în teritoriile afectate de inundații.

Vorbind despre plimbarea premierului și a vicepremierului cu barca printre casele inundate, președintele a spus că cei doi au fost "penibili".

"Faptul că au fost penibili cu barca, este altă socoteală. Să-l vezi pe Dragnea în Teleorman, unde a fost vreo 16 ani președinte de CJ și prefect, să spună ce ar trebui de făcut este jenant și arată până unde merge fățărnicia baronilor. Orice intervenție a Guvernului este binevenită, dar modul în care au făcut-o este penibil, cu barca gonflabilă trasă de subofițeri și pompieri. La inundații când mergi știi că te poți uda până la chiloți, păsești pe unde trece și omul. Oamenii tot prin apa aia au trecut când și-au adunat lucrurile", a comenatat Traian Băsescu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou