Băsescu, declarație uluitoare: „Oricât și-ar dori unii, nu am perspectivă să ajung în arest”

Mălina Andrei, 13 martie 2015, Ora 13:04

  • print
  • |
basescu-declaratie-uluitoare-oricat-si-ar-dori-unii-nu-am-perspectiva-sa-ajung-in-arest-45939-1.jpg

Traian Basescu a declarat, joi, că, oricât si-ar dori unii,nu o să ajungă în arest, pentru că nu are „perspectivă" și nu există vreo persoana în România care "să probeze" că i-a dat "un leu".

"Eu nu ştiu care sunt regulile la arest şi, apropo de asta, oricât şi-ar dori unii, nu am perspectiva să ajung acolo pentru simplul motiv că nu există un om în România care să poată spune că mi-a dat un leu. Bun, acum pot să spună mulţi, dar trebuie să poată să şi probeze. Deci, nu am emoţii din acest punct de vedere", a susţinut Băsescu.

El şi-a arătat din nou convingerea că "justiţia va fi corectă cu Elena Udrea".

"Ce vă pot spune eu, însă, este că îmi menţin punctul de vedere, am convingerea că justiţia va fi corectă în cazul Elenei Udrea şi în acelaşi timp am convingerea că delaţiunile unora din foştii ei subordonaţi nu vor putea fi probate, pentru că Elena Udrea nu-i omul căruia să-i duci în birou o traistă cu bani să plece cu ea acasă. Asta merge la cei care n-o cunosc", a afirmat Băsescu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou