Becali, la Biserică în ultima zi de permisie: Temniţa este cel mai bun lucru din viaţa mea

Mălina Andrei, 29 martie 2015, Ora 13:20

  • print
  • |
becali-la-biserica-in-ultima-zi-de-permisie-temnita-este-cel-mai-bun-lucru-din-viata-mea-46145-1.jpg

Gigi Becali a mers, duminică, în ultima zi de permisie, la biserica din Pipera împreună cu toată familia după ce a petrecut cinci zile în libertate.

Omul de afaceri a precizat că a șters trecutul. Acum tot ce-l interesează este mântuirea.

"Mi-e ruşine de ce făceam. Nu sunt mândru de ceea ce făceam(...). Nu ştiam să mă rog dacă nu treceam prin temniţă", a spus latifundiarul, duminică, înainte de a se întoarce la închisoare.

"Eu am primit temniţa cu dragoste, pentru că mi-am dat seama că numai acolo am învăţat să mă rog. Nu ştiam ce înseamnă mântuirea şi acum am aflat. Temniţa este cel mai bun lucru din viaţa mea", a mai spus Becali.

"Dacă suferinţa este drumul spre mântuire, de ce să nu o primesc cu dragoste? Am primit-o cu dragoste. Eu vreau să fiu un om duhovnicesc şi să fac lucruri bune", a adăugat el.

Potrivit motivării deciziei de eliberare dată de magistraţi Gigi Becali a spus în sala de judecată că Dumnezeu l-a ajutat în închisoare să îşi găsească liniştea spirituală.

Tocmai pentru asta a venit să se roage duminică. La biserică au mers şi mama afaceristului, soţia şi cele două fiice ale sale.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Marţi, la Tribunalul Constanţa se judecă contestaţia procurorilor la decizia de eliberare. Astfel, Becali speră ca Dumnezeu să îl ajute să obţină definitiv eliberarea.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou