Blaga, reacție la acuzațiile Elenei Udrea: Domnul Cocoş nu a adus niciun ban la partid

Mălina Andrei, 25 februarie 2015, Ora 13:12

  • print
  • |
blaga-reactie-la-acuzatiile-elenei-udrea-domnul-cocos-nu-a-adus-niciun-ban-la-partid-45768-1.jpg

Preşedintele PDL Vasile Blaga, copreşedinte PNL, a declarat, miercuri că Dorin Cocoş "nu a adus niciun ban la partid" şi că nu a avut niciun fel de relaţie cu acesta, adăugând că "cine a cotizat e pe lista oficială".

"Nu am avut niciun fel de relaţie cu domnul Cocoş, nu avem nicio implicare în Microsoft. Domnul Cocoş nu a adus niciun ban la partid. Cine a cotizat e pe lista oficială, se taie chitanţă cum spun regulile întotdeauna", a declarat Blaga pentru Mediafax.

Elena Udrea a declarat astăzi, la ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că toate campaniile electorale se finanţează ilegal, precizând că fostul ei soţ, Dorin Cocoş, finanţa campaniile PDL. Pe de altă parte, fostul preşedinte Traian Băsescu preciza aseară, în cadrul unui interviu, că ar regreta dacă în campania sa pentru alegerile prezidenţiale din anul 2009 ar fi fost folosiţi ''bani dubioşi ca provenienţă'', dar nu a exclus posibilitatea ca acest lucru să se fi întâmplat.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou