Campanie electorală la moaștele Sfintei Parascheva

Alin Cătălinoiu, 14 octombrie 2014, Ora 12:08

  • print
  • |
campanie-electorala-la-moastele-sfintei-parascheva-43909-1.jpg

După slujba religioasă de marți, pelerinii vor primi şi o gustare caldă. Zeci de mii de sarmale în foi de varză şi de viţă de vie vor fi preparate după reţeta moldovenească.

65 de mii de sarmale vor fi împărţite pelerinilor care vin să se roage la sfintele moaşte. Pentru prepararea lor, gospodinele folosesc 65 de kg de orez şi 325 de kg de carne. Sarmalele vor fi împărţite după slujbă.

Pe lângă sarmale, oamenii vor primi mere, suc, apă şi câte un pahar cu vin. Slujba de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi a început la ora 9.00, fiind oficiată de zeci de preoţi, pe o scenă amenajată în curtea catedralei, la câţiva metri de pietonalul Ştefan cel Mare, unde sunt prezente câteva mii de persoane.

La slujbă asistă şi o serie de politicieni, între care premierul Victor Ponta, care a venit cu soţia sa, Daciana, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, ministrul Muncii, Rovana Plumb, vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita, primar al Iaşiului, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian, precum şi parlamentari de Iaşi. Politicienii stau pe scenă, într-o zonă amenajată cu scaune.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou