Best Dental

CAMPANIE UMANITARĂ: „Speranță și zâmbet de Sfintele Paști”

Ziarul Atac, 11 aprilie 2015, Ora 19:57

  • print
  • |
campanie-umanitara-speranta-si-zambet-de-sfintele-pasti-46277-1.jpg

Sfintele Paști sau Învierea Domnului reprezintă cel mai mare eveniment din istoria mântuirii noastre. Este sărbătoarea care ne face sa fim mai milostivi și mai darnici. Ne face să ne dorim să aducem bucurie în sufletele celor îndoliati și întristati, celor bolnavi și săraci, celor singuri și neajutorați. Dar mai ales, ne face să arătăm mai multă iubire și prețuire celor dragi.

Deși Paștele este al nostru al tuturor, deși Hristos a înviat pentru toți, există persoane care nu pot sărbători cu bucate alese, cozonac sau ouă roșii. Sunt oameni care poate dorm flămânzi, în frig, în stradă. Chiar dacă nu ne sunt aproape trebuie să-i căutăm și să-i ajutăm, așa cum putem. 

Echipa ziarului ATAC a organizat și în acest an o campanie umanitară pentru oamenii aflați la necaz.

Împreună cu câțiva dintre partenerii noștri - RoStar, Aldis, Cofetăria Claus, DIMES, Rommac, Topoloveni - am demarat campania „Speranță și zâmbet de Sfintele Paști". 

În acest sens, vineri 11 Aprilie, echipa ziarului ATAC împreună cu cei care au pus „umărul" la construirea acestui act de caritate, am vizitat câteva familii neajutorate din Comuna Căscioarele, județul Călărași, pentru a le bucura sufletele cu diverse cadouri oferite de partenerii nostri. Nu au fost multe, dar au fost din suflet și au reușit să aducă zâmbetul pe fețele unor copilași și unor bătrâni chinuiți de singurătate, la care iepurașul nu ajunge niciodată. 

Acum, câteva familii vor avea sărbători mai frumoase datorită pachetelor oferite de noi cu ajutorul unor oameni cu inimă mare. 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:57