Câte zile libere vor avea românii de Paște

Mălina Andrei, 2 aprilie 2015, Ora 15:47

  • print
  • |
cate-zile-libere-vor-avea-romanii-de-pa-te-46200-1.jpg

În 2015, românii vor avea, oficial, 13 zile libere. O parte dintre acestea cad, însă, la sfârşit de săptămână, astfel că vom beneficia doar de opt zile libere.

Anul acesta, Paștele este sărbătorit pe 12 aprilie, iar ziua de luni este liberă. După scurta vacanță de Paște, la doar două săptămâni, urmează mini vacanţa de 1 mai, când mulți români pleacă la mare sau la munte

Peste alte două săptămâni, altă minivacanţă de 3 zile - Rusaliile şi Ziua Copilului. În august mai este o zi liberă, Adormirea Maicii Domnului, care cade însă sâmbăta. Următoarele zile libere vin abia la sfârşitul lunii noiembrie.

Angajații de la stat vor mai avea un weekend prelungit: Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie, cade într-o zi de luni. Următoarea liberă va fi apoi pe 1 decembrie, de Ziua Naţională. În schimb, anul acesta, de Crăciun nu vom mai avea chiar o minivacanță pentru că a doua zi a sărbătorii pică sâmbăta.

Anul viitor, la aceste zile libere s-ar mai putea adăuga 19 februarie, când este aniversat Constantin Brâncuşi, 10 mai - Ziua Regalităţii şi Înălţarea, care se sărbătoreşte la 6 săptămâni după Paşti.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou