Best Dental

COD GALBEN de LAPOVIȚĂ, PLOI și NINSOARE

Mălina Andrei, 24 octombrie 2014, Ora 16:45

  • print
  • |
cod-galben-de-lapovita-ploi-si-ninsoare-44037-1.jpg

Meteorologii anunță  începând de sâmbătă, precipitaţii sub formă de lapoviţă în Bucureşti și în nordul Moldovei.

Meteorologii susţin că temperaturile au scăzut, în ultimele zile, cu până la 20 de grade şi că temperaturile scăzute se vor menţine până la mijlocul săptămânii viitoare.

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a exemplificat situaţia temperaturilor prin faptul că, joi, pe timpul nopţii, la Rădăuţi au fost înregistrate 10 grade Celsius, dar că această temperatură va scădea, duminică dimineaţa, tot la Rădăuţi, la minus 10 grade Celsius.

"Până la jumătatea săptămânii viitoare, temperaturile sunt destul de scăzute în comparaţie cu normele climatologice", a spus Sandu.

Cantităţile de precipitaţii vor fi nesemnificative până în jurul datei de 7-8 noiembrie.

COD GALBEN de LAPOVIŢĂ, PLOI şi NINSOARE, astăzi între orele 10:00 și 23:00. În intervalul menţionat, în jumătatea de nord a Moldovei şi în zona Carpaţilor Orientali vremea va continua să se răcească, vor fi precipitaţii mixte şi se vor cumula cantităţi care vor depăşi izolat 15 l/mp. Temporar, în judeţele Botoşani, Suceava şi Neamţ, precum şi în zona de munte a județului Bacău vor predomina ninsorile.

Până spre sfârşitul zilei de sâmbătă, 25 octombrie, în regiunile sud-estice şi pe crestele montane vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50 - 60 km/h, informează meteorologii.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 25 spre 26 octombrie, se vor înregistra temperaturi foarte scăzute, cele mai mici ajungând, în Moldova şi depresiunile din Transilvania, la -12 şi la -14 grade în timpul nopţii.

 

 

EDITORIAL

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

  Săptămâna asta am stat din nou și am numărat nenorocirile. Ne-am uimit, ne-am întristat, am empatizat, ne-am îndurerat, am compătimit, ne-am indignat, ne-am revoltat (asta mai mult în sinea noastră) şi... cam atât. Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog. Din păcate, sunt absolut convins că şi ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou