Best Dental

COD GALBEN de VÂNT în 11 județe

Mălina Andrei, 3 aprilie 2015, Ora 09:28

  • print
  • |
cod-galben-de-vant-in-11-judete-46218-1.jpg

Meteorologii au emis, vineri dimineaţă, o avertizare nowcasting de vânt puternic, valabilă în mai multe judeţe din ţară, inclusiv în Bucureşti.

Astfel, vineri, între orele 06.30 și 12.00, local în judeţele Alba, Sibiu, Mureş, Braşov, Harghita, Covasna şi zona montană aferentă vânt va sufla cu peste 60 km/h, informează ANM.

De asemenea, vineri, în întervalul 06.00 - 12.00, pe arii extinse în judeţele Mehedinţi şi Dolj, inclusiv municipiile Craiova, Bechet şi Dr. Tr. Severin se vor înregistra intensificări ale vântului din sector predominant vestic, ce pot depăşi la rafală 60-70 km/h.

O a treia averizare vizează zone din județele Iași, Neamț și Bacău. Aici, între orele 06.10 și 12.10 vor fi intensificări ale vântului, care vor atinge și depăși la rafală viteze de 60....65 km/h, izolat 70 km/h, mai transmit meteorologii.

În plus, până vineri la ora 18.00 rămâne în vigoare o informare de vreme rea valabilă pentru toată țara.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:56