Best Dental

Codrin Ştefănescu: “Mi-am văzut de patru ori îngerul păzitor”

Ziarul Atac, 5 mai 2009, Ora 19:20

  • print
  • |
Comentarii

Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Atac.

10 comentarii

ZENODIA, 22 august 2010 00:08

EXPERIENTA D-LUI CODRIN STEFANESCU E IMPARTASITA IN SCRIERILE MAI MULTOR SAVANTI AMERICANI CARE STUDIAZA TEORIA EXISTENTEI/NONEXISTENTEI LIBERULUI ARBITRU IN DETERMINAREA/LUAREA DECIZIILOR IN TIMPUL EXISTENTEI NOASTRE MATERIALE. EXCELENT ARTICOL SI EXCEPTIONALA PREZENTAREA/EXPLICATIVITATEA FENOMENULUI REALIZATA DE DL. STEFANESCU...MULTUMESC PTR MAIL "ZAMOLXE" !!

zamolxe, 21 august 2010 17:20

super-tare articolul,am trimis mail la tot clubul nostru + oreste, nu stiam ca l-ati postat...codrin are si nu dreptate :exista desigur si ingrrul pazitor ptr fiecare om, dar si ingerul malefic,distrugator ca entitate separata..de fapt raul din noi, de care tot codrin amintea la emisiunea lui oreste cu tema : moartea ca entitate-negociatorii,sau cand a vorbit desprs codex lugubrum. ingerul pazitor,permanent, este coplesit de puterea celui malefic, care reuseste deseori sa ne controleze viata, soptindu-ne ce decizii sa luam. eu cred ce afirma codrin stefanescu, de altfel e o tema ce se regaseste si-n biblie

maria, 21 august 2010 16:34

ma intereseaza enorm subiectul acesta,cu atat mai mult cu cat am avut o experienta asemanatoare cu dl. codrin stefanescu,poate abordati mai profund acest subiect intr-o emisiune viitoare la oreste.il felicit pe codrin stefanescu ptr bagajul imens de cunostinte si ptr emisiunile de cultura

maria buzdugan, 24 octombrie 2009 10:55

Am omis sa va spun ca in palma stanga mi a aparut o icoana in urma unui vis cu Iisus Hristos cum l am luat din mormant.|Vreau sa va spun ca pot vindeca oamenii bolnavi cu palmele doar ridicandu le sau atingandu i.Am facut niste cursuri de parapsihologie cu Alexandra Mosneaga unde am obtinut si o diploma.Vreau sa va mai spun ca sunt in legatura permanenta cu niste fiinte extraterestre si pe viu si prin decorporalizare.Ma intereseaza foarte mult de personajul care imi apare in timpul rugaciunii de noapte imbracat in negru si cu fata acoperita care nu imi vorbeste doar sta in fata mea.In vis mi a aparut Dumnezeu care mi a vorbit ,as vrea sa dezvoltam acest subiect daca se poate si tot in vis mi a aparut Fecioara Maria impreuna cu Maria Magdalena care mi au vorbit.

AS VREA SA DEZVOLTAM ACESTE SUBIECTE PENTRU CA NU STIU CUM SA LE INTERPRETEZ.vA MULTUMESC INCA O DATA SPER CA VOI PRIMI UN RASPUNS ,AM TRIMIS UN MESAJ DOMNULUI ORESTE DAR NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS VA ASTEPT .

maria buzdugan, 24 octombrie 2009 10:46

As vrea sa va cer un sfat in legatura cu vise de exemplu sau trairi pe viu,pe trezire mai bine zis, ca de exemplu:am avut de 2 ori moarte clinica,mi am vazut ingerul pazitor in casa ,imi apare la rugaciune un personaj imbracat in negru dar cu fata acoperita ,in vis am primit printe altele reteta vindecarii cancerului si nimeni nu ma ia in seama care dupa parerea mea e foarte important pentru omenire si as vrea sa va mai cer un sfat .CE inseamna a avea puteri periogene?Daca se poate sa imi lasati o modalitate de a lua legatura cu dumneavoastra .Las pe acest site si id meu de messenger mariabuzdugan79@yahoo.com pentru ca toate persoanele care imi pot da un sfat sa ma contacteze pe acest id.Va multumesc anticipat si va doresc lumina!

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:17