COMPANIA RO STAR SA S-A RELANSAT

Ziarul Atac, 20 noiembrie 2014, Ora 11:23

  • print
  • |
compania-ro-star-sa-s-a-relansat-44449-1.jpg

Produsele companiei RO STAR la mare căutare pe piețele externe

Compania RO STAR SA are ca principal obiect de activitate producția de biscuiți, grisine și alte produse similare .

La începutul lunii martie 1997 se produceau primii biscuiți, într-o gamă de șapte sortimente, pe două linii cu o capacitate de 40 tone / zi.

Calitatea produselor, prețul atractiv și experiența angajaților, au condus în scurt timp la cucerirea pieței românești, ca urmare a succesului avut, în anul 1998 s-a trecut la faza a doua a investiției prin instalarea unei noi linii tehnologice pentru producția biscuiților dulci.

Față de anul 2012, când numărul angajaților coborâse la 290, în prezent a ajuns la 385 de angajați, cu o tendința reală de creștere în 2015.

Astăzi, pe trei linii de înaltă productivitate, se produc 48 de sortimente ( biscuiți cu cremă, biscuiți tip Picnic, biscuiți tip Petit Beurre, biscuiți spritati, biscuiți fără adaos de zaharuri și grisine), la o capacitate de producție de 50 t / zi.

Obiectivul fundamental al companiei constă în realizarea produselor de calitate care să conducă la satisfacerea tuturor clienților.
Pentru creșterea continuă a calității produselor, în anul 2001 s-a implementat sistemul de management al calității SR EN ISO 9002 :1995.

În anul 2004 a fost proiectat, implementat și certificat Sistemul de securitate alimentară HACCP, în conformitate cu cerințele din Codex Alimentarius.În anul 2007 s-au realizat implementarea și certificarea firmei după standardul SR EN ISO 22 000:2005. În anul 2014 a fost implementat sistemul de calitate al produselor, FSSC 22000:2011 

Exportul de biscuiți este pe un trend ascendent, în urma alinierii produselor la standarde internaționale, adăugarea în portofoliu a unor produse noi și imbunatarii calității acestora . În prezent, compania înregistrând o creștere a vânzărilor cu 50% față de prima jumătate a lui 2014 Participarea la târguri alimentare internaționale ne face simțită mai bine prezența, astfel încât produsele noastre să devină cât mai cunoscute.

Momentan exportăm în țări precum Bulgaria, Ungaria, Spania, Italia, Polonia, Suedia, Cipru, Angola, Canada. În prezent având loc negocieri cu mari companii din Olanda, Israel, Grecia, Germania, Coreea de Sud și China. Pentru anul 2015 am pregătit proiecte pentru extinderea portofoliului și creșterea volumului de vânzări, de asemenea, vom continua participarea la târguri de profil.
Anul trecut am avut o cifră de afaceri de 33 milioane lei. În anul 2014 înregistrăm o creștere de 10%, peste 36 milioane lei, doar pe piața internă.

Această creștere se datorează faptului că din 2014 avem produse de înaltă calitate și o echipă de vânzări remaniată, capabilă să se racordeze la principiile economiei de piață.

Trebuie menționat, în mod special, că băncile prin care se derulează toate operațiunile financiare, respectiv Marfin Bank și Marfin Leasing IFN România, prin directorii lor, au dat dovadă de flexibilitate, oferind consiliere financiară pentru revigorarea și relansarea relațiilor de colaborare.

Aceasta este dovada evidentă că și în perioada de criză economică, traversată de noi toți, există bănci cu politică financiară solidă și bine bazată, care ne ajutat să depășim toate dificultățile.

Un bun exemplu în acest sens a fost acordarea unui credit avantajos pentru achiziționarea în regim de leasing a 11 autoturisme noi, destinate realizării proiectelor propuse.

HALIL BULUT
Administrator
SC RO STAR SA

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou