Best Dental

Co-fondatorul unei firme de criptomonede a murit subit, în somn. Tiantian Kullander avea 30 de ani.

Anca Bratu, 28 noiembrie 2022, Ora 18:58

  • print
  • |
criptomonede-moarte-subit-somn-47024-1.jpeg

Tiantian Kullander, fondator al companiei de criptomonede Amber Group, o companie de active digitale din Hong Kong, a murit în somn pe 23 noiembrie. Grupul tocmai primise o evaluare de 3 miliarde de dolari la începutul acestui an și era în proces de a strânge alte 100 de milioane de dolari.

Co-fondatorul companiei de criptomonede a murit "în mod subit" la vârsta de 30 de ani. Tiantian a decedat în somn, a declarat un purtător de cuvânt al firmei sale. Tatăl unui copil, tânărul, cunoscut sub numele de "TT" de câtre prieteni și colegi, a fost "esențial pentru fondarea Amber și un pilon al succesului nostru", după cum l-a caracterizat Grupul Amber. El a fost inclus în prestigioasa listă Forbes 30 under în 2019.

"A pus suflet și inimă în companie, în fiecare etapă de creștere a acesteia. A condus prin exemplu cu inteligența, generozitatea, umilința, sârguința și creativitatea sa. TT a fost un lider de opinie respăectat și a fost recunoscut pe scară largă ca un pionier pentru această industrie. Profunzimea cunoștinmțelor sale, dorința sa de a colabora și dorința sa de a-i ajuta întotdeauna pe ceilalți au adus beneficiipentru nenumărate start-up-uri și persoane", a declarat firma printr-un comunicat.

Moartea lui Kullander vine la doar câteva săptămâni după ce un alt tânăr milionar al criptomonedelor a murit. Într-un mesaj pe Twitter, cu câteva minute înainte de a muri, acesta a spus: "CIA, Mossad și elita pedofilă conduc un fel de rețea de trafic de persoane care practică șantajul sexual din Puerto Rico și din insulele Caraibe. Vor să-mi însceneze o cursă cu un laptop amplasat de fosta mea prietenă, care era spion. Vor să mă tortureze până la moarte". 

Cu toate acestea, unii membrii ai comunității criptomonedelor din Puerto Rico sunt suspicioși cu privire la momentul morții sale. El a fost descoperit în apă la Ashford Beach pe 29 octombrie. complet îmbrăcat și cu portofelul asupra sa. 

 

EDITORIAL

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a afirmat, referindu-se la cazul de la Alba Iulia, unde un bărbat și copilul său în vârstă de un an au fost găsiți spânzurați, că în urma raportului medico-legal a reieşit că tatăl a curmat viaţa copilului cândva între miezul nopţii ş ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou