CULIȚĂ TĂRÂȚĂ A MURIT

Mălina Andrei, 22 noiembrie 2014, Ora 15:16

  • print
  • |
culita-tarata-a-murit-44466-1.jpg

Politicianul Culiță Tărâță, președintele CJ Neamț, a murit la vârsta de 63 de ani din pricina unor afecţiuni cardiace. Decesul a fost anunțat sâmbătă de dimineață.

Politicianul era foarte bolnav, iar în ultima vreme a făcut chimioterapie la o clinică din Viena. De altfel, el s-a aflat în concediu medical în ultimele şase luni, fiind prezent sporadic la Consiliul Judeţean.

Culiţă Tărâţă a fost deputat PSD în două mandate, între 2000 şi 2012. În 2011 a demisionat din PSD şi a devenit fondator şi vicepreşedinte al UNPR. Acum doi ani, Culiţă Tărâţă a candidat şi a câştigat şefia Consiliului Judeţean Neamţ. De profesie inginer agronom, el a fost şi fondatorul Holdingului TCE 3 Brazi care a avut în administrare Insula Mare a Brăilei.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou