Cutremur cu magnitudinea de 3 grade în această dimineață

Mălina Andrei, 19 martie 2015, Ora 09:13

  • print
  • |
cutremur-cu-magnitudinea-de-3-grade-in-aceasta-dimineata-46024-1.jpg

Cutremur în această dimineaţă, în zona seismică Vrancea. Cutremurul a avut o magnitudine de 3 pe scara Richter şi s-a produs la o adâncime de 119 km, în judeţul Buzău.

În fiecare zi a săptămânii a avut loc câte un cutremur, iar în weekend au avut loc patru cutremure, cu magnitudinea cuprinsă între 3,1 şi 3,9 grade pe scara Richter, în zona seismică Vrancea, potrivit INFP.

Cutremurul de luni este, alături de un alt seism cu magnitudinea de 4,6 grade, care s-a produs în 24 ianuarie, tot în zona seismică Vrancea, cel mai mare de anul acesta.

De la începutul anului, 26 de cutremure au avut loc în ţara noastră.

În 22 noiembrie 2014, în Vrancea s-a produs un cutremur de 5,7 grade, fiind cel mai mare ca magnitudine înregistrat în România în ultimii 10 ani. Seismul a fost simţit şi în Bucureşti şi a fost urmat de mai multe replici, care nu au depăşit însă 3,3 grade. Din cauza cutremurului, alimentarea cu energie electrică a fost afectată în mai multe localităţi din judeţul Galaţi. Serviciile de ambulanţă din Vrancea au primit mai multe apeluri pentru atacuri de panică, iar funcţionarea unor reţele de telefonie mobilă a fost afectată temporar.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou