Best Dental

CUTREMUR în zona VRANCEA

Ziarul Atac, 30 aprilie 2015, Ora 07:27

  • print
  • |
cutremur-in-zona-vrancea-46420-1.gif

Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 pe scara Richter a avut loc, miercuri noapte, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul s-a produs la ora locală 00.25, la o adâncime de 128 de kilometri. Un alt cutremur cu magnitudinea de 3 pe scara Richter a avut loc miercuri, tot în Vrancea.

În data de 29 martie, în județul Buzău, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter, acesta fiind cel mai mare seism înregistrat în România în 2015.

Conform datelor INFP, de la începutul anului, în zona seismică Vrancea, au mai fost înregistrate două cutremure cu magnitudinea de 4,6 grade pe Richter, unul având loc în data 24 ianuarie, iar celălalt pe 16 martie.

La sfârşitul anului trecut, în Vrancea s-a produs un cutremur de 5,7 grade, fiind cel mai mare înregistrat în România în ultimii 10 ani.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:52