CUTREMURĂTOR! Primele declarații ale elevei violate: „Îmi e foarte frică” / VIDEO

Mălina Andrei, 21 iulie 2015, Ora 20:40

  • print
  • |
cutremurator-primele-declaratii-ale-elevei-violate-imi-e-foarte-frica-video-46639-1.jpg Video CUTREMURĂTOR! Primele declarații ale elevei violate: „Îmi e foarte frică” / VIDEO

Eleva care a fost violată de 7 indivizi din Vaslui a intrat în direct într-o emisiune pentru a vorbi despre drama pe care o traiește.

„Vă mulțumesc mult pentru tot sprijinul arătat! Îmi este foarte greu. Mi-e frică să ies din casă! Am fost doar la școală, nu am vrut să ies în evidență. Toată lumea spunea că eu sunt de vină, nu ei. Nu oamenii din sat, multe persoane mi-au spus asta", a spus adolescenta la PRO TV.

Pe 14 august, la ora 10:00, cand va avea loc noul termen de judecata, mai multi oameni si-au anuntat deja prezenta, printre care si Catalin Morosanu.

Raluca a mai spus ca a ajuns la psiholog și că ședințele au ajutat-o sa își mai revină dupa chinul prin care a trecut.

„Am fost la psiholog, dar aș vrea să mai merg. Am început să mă simt mai bine după cele câteva ședințe făcute. Mi-e teamă că ar putea să scape. Mi-era foarte frică de ei când i-am revăzut, mi-era teamă ca nu cumva să mă jignească iar", a declarat ea cu lacrimi în ochi.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou