Dan Negru, furios din cauza eliminării casierilor din supermarketuri

Diana Ionescu, 6 martie 2023, Ora 17:55

  • print
  • |
dan-negru-furios-din-cauza-eliminarii-casierilor-din-supermarketuri-47578-1.jpg

Dan Negru este extrem de furios din cauza problemelor pe care le întâmpină acum mulți români în centrele comerciale. Mai exact, este vorba despre eliminarea casierilor din supermarket-uri care îi fac pe clienți să își piardă zeci de minute bune la cozi. De asemenea, mulți dintre ei au recunoscut faptul că timpul se pierde în timpul scanării lente și a plății unde deseori întâmpină dificultăți. Ce spune prezentatorul despre acest lucru? 

Mulți dintre români și-au spus supărarea în mediul online cu privire la noile schimbări din unele magazine. Mai exact, este vorba despre casierii care au fost eliminați și care acum se află alături de clienți, dar în rolul de consilieri, în timp ce românii sunt nevoiți să își scaneze și plătească singuri produsele.

Acest gest a stârnit o serie de controverse inclusiv în interiorul magazinelor, pentru că din cauza neștiinței oamenii stau mult mai mult la scanarea, așezarea și plata celor achiziționate. Acest lucru îi ține pe clienți chiar și câteva zeci de minute în plus în magazinul ales. Din păcate, acest lucru a fost observat și de Dan Negru.

Eu preiau munca altcuiva fără să fiu plătit

Celebrul prezentator TV este furios pe noile modificări și nu înțelege de ce toți suntem ,,păcăliți" de ,,progresul" care i-a făcut pe clienți să muncească în plus în timpul în care în buzunarele companiei intră sume mai mari după renunțarea angajaților.

„Am trecut pe la un supermarket azi și o casieră, Rodica scria pe ecuson, mi-a spus că astea sunt ultimele zile cu oameni la casele de marcat. ,Progresul, domnu' Dan' a oftat femeia. I-am spus că eliminarea casierelor din supermarketuri nu e o formă de progres.

Eu, cumpărătorul,voi face treaba casierului. De fapt, suntem toți păcăliți: slujba ei va dispărea și eu voi face treaba ei, voi scana produsele si apoi le voi pune in coș fără să fiu plătit pentru asta. Ăsta nu e progres! Progresul e trecerea de la lumânare la bec, de la cal la motor ! Din 7 litere, PROGRES, însemnă: 'trecerea de la o stare inferioară la una superioară, de la vechi la nou'.

Unde e 'noul' dacă eu preiau munca altcuiva fără să fiu plătit ? Aștept progresul, invenția care să schimbe felul de a face cumpărături. Până atunci, eliminarea doamnei Rodica e reducere de personal, e economie, e concediere. Orice dar nu progres! Aveți curajul să-i spuneți asta! Curajul, da! E un progres!", a scris Dan Negru pe Facebook.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou