Best Dental

Dan Șova a scăpat de arest, Vâlcov, undă verde pentru reținere și arestare

Mălina Andrei, 25 martie 2015, Ora 13:27

  • print
  • |
dan-sova-a-scapat-de-arest-valcov-unda-verde-pentru-retinere-si-arestare-46089-1.jpg

Dan Șova scapă de arest. Plenul a decis că Dan Şova nu poate fi arestat, în timp ce Darius Vâlcov a primit undă verde pentru reţinere şi arestare.

Plenul Senatului a decis, miercuri, să dea undă verde cererii DNA de încuviinţare a arestării preventive a fostului ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, dar nu şi a senatorului Dan Şova.

Rezultatul votului: 79 de voturi "pentru", 67 "împotrivă" şi 5 anulate. Ceva mai devreme, Dan Şova ceruse, într-un discurs susţinut în faţa colegilor săi din Parlament, să i se dea posibilitatea să se apere în libertate. În schimb, colegul său din PSD, fostul ministru de Finanţe Darius Vâlcov, a primit aviz favorabil pentru arestare. Rezultatul votului: 97 de voturi "pentru", 48 "împotrivă" şi 5 anulate. Vâlcov ceruse senatorilor să avizeze cererea DNA.

 

 

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:24