Dana Năstase se simte "foarte rău". Băsescu s-a interesat de starea fostului premier

Ziarul Atac, 21 iunie 2012, Ora 09:18

  • print
  • |
dana-nastase-se-simte-foarte-rau-basescu-s-a-interesat-de-starea-fostului-premier-26615-1.jpg

Fiii fostului lider PSD sunt foarte afectaţi de cele întâmplate. Ecaterina Andronescu, noul ministru al Educaţiei, a declarat că a stat de vorbă cu unul dintre băieţii fostului premier şi că acesta era "dărâmat". Băiatul cel mare al lui Năstase, Andrei, a ajuns la spital imediat după ambulanţa care l-a transportat pe tatăl său şi a rămas aproape de el toată noaptea.

Şi Preşedintele Traian Băsescu s-a interesat de starea de sănătate a lui Adrian Năstase.
Dana Năstase, soţia lui Adrian Năstase, se simte "foarte rău", după tentativa de suicid a fostului premier, a declarat avocatul acestuia, Ion Cazacu.
Premierul Victor Ponta a mers, miercuri noaptea, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. "Mă întreb dacă domnul Băsescu e fericit acum. Eu nu vorbesc despre justiţie, dar era dreptul şi obligaţia mea să vin să văd în ce stare se află", a spus Victor Ponta, la plecarea de la spital."

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou