Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost adus în țară în cătușe. Acesta fugise în Italia pentru a scăpa de închisoare

Mirela Ene, 21 martie 2023, Ora 01:40

  • print
  • |
daniel-balint-fiul-lui-sile-camataru-a-fost-adus-in-tara-in-catu-e-acesta-fugise-in-italia-pentru-a-scapa-de-inchisoare-47659-1.jpg

Daniel Balint, fiul interlopului Sile Cămătaru, a fost adus luni seara din Italia, în cătușe, pe Aeroportul Henri Coandă, escortat de poliţişti.

Balint a fost arestat în Italia şi adus în ţară pentru a ispăşi o pedeapsă de 3 ani şi 7 luni pentru mai multe infracţiuni comise în trafic, respectiv lovirea unui pieton pe trecere şi părăsirea locului accidentului, dar şi pentru nerespectarea măsurilor stabilite printr-un ordin de protecţie.

La data de 20 martie a.c., în urma cooperării polițienești internaționale dintre Poliția Română și autoritățile din Italia, a fost preluat din Italia un bărbat, de 26 de ani, care era urmărit internațional, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din România.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei, prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul SIRENE", transmite IGPR.

Bărbatul a fost preluat de reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor, pentru a fi depus într-un penitenciar, în vederea ispășirii pedepsei.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis, la data de 6 iunie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, acesta a fost depistat.

Alături de el a mai fost repatriat și Ninacs Robert condamnat la 3 ani si 2 luni de închisoare pentru act sexual cu un minor, loviri și alte violențe. Acesta a fost, de asemenea, preluat de ANP.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou