Best Dental

De ce masoneria română nu are acces la marile secrete

Ziarul Atac, 4 iunie 2012, Ora 07:55

  • print
  • |
de-ce-masoneria-romana-nu-are-acces-la-marile-secrete-1.jpg

Poate că cele ce scrise mai jos par glume. Lucrurile sunt însă prea serioase şi prea triste. Spiritul communist marxist masonic  plin de simplism, anti-istorie, abstracţie şi grosolănie  a pătruns şi a răscolit întreaga mentalitate românească. Sunt clase întregi de oameni atât de siguri că posedă cheia universului, încât nici nu mai poţi sta de vorbă cu ei. Şi observaţi că această certitudine nu se referă la principii, la esenţa lucrurilor, la un domeniu propriu filosofiei sau religiei ,ci se referă  la  domenii ale realităţii, istoriei, vieţii de toate zilele.

Mai grav este că spiritul simplist, communist se manifestă la nivelul cel mai înalt. Liderii români suferă toţi de un fel de schizofrenie, de un fel de insuficienţă intelectuală, nefiind parcă nimeni capabil să înţeleagă magnitudinea conspiraţiei globaliste în care trăim.

Cel mai mult are de suferit, din cauza acestui handicap intelectual, Masoneria.  Nu avem masoni de rang înalt, nu avem reprezentanţi la mesele adevăratei puteri.

Un spirit mason român judecă lumea şi istoria într-un chip abstract, el posedă o schemă simplistă, adică semidoctă, lipsită de pătrundere filosofică şi în acelaşi timp lipsită de intuiţia directă a faptelor şi a realităţilor iar cu această schemă rezolvă totul. Nu mai e nevoie de efort, de inteligenţă, căci schema e la îndemâna oricui. Învaţă un simbol în plus, şi ai înţeles Evul Mediu, citeşti un volum din "Capitalul" lui Marx şi ai înţeles feudalismul, plăteşti  încă o taxă la Lojă şi înveţi un al doilea simbol şi înţelegi atunci misterul secolului al XVIII-lea. Citeşti un al doilea volum - şi înţelegi Revoluţia Franceză.

Mircea Eliade despre masoni romani:  Nu ştiu ce vor aceşti oameni, cine le-a băgat în cap că îşi trag doctrinele de la Solomon şi de la Piramide, şi de ce sunt atât de misterioşi cu "secretele" lor pe care le publică totuşi în sute de cărţi de propagandă.

 

Magia şi masoneria

 

Ca să cunoaştem în fond masoneria, trebuie să ştim ce este magia, care este un element constitutiv din filosofia masoneriei ,rezervat gradelor înalte . Citind cartea lui Eliphas Lévy învăţăm că magia e o filosofie care cuprinde misterele religiilor pagâne din antichitate şi se găseşte în Cabala evreiască şi în Talmud.

Din păcate magia nu se prea practică cu adevărat în masoneria română. Doar cele patru teme principale ale Cabalei: Ideea că Dumnezeu e o putere inaccesibilă şi totuşi el este materia Universală din care-i făcută lumea; Concepţia legii prezenţei ambelor sexe pretutindeni în creaţie, deci, orice lucru din existenţă este în acelaşi timp şi masculin si feminin; Ideea că în Dumnezeu şi în orice categorie de fiinţe din Creaţie există simultan binele şi răul; Teoriile reîncarnării, speculate în faimoasa carte ebraică Zohar. Numerele  şi cele douăzeci şi două de litere ale alfabetului ebraic, prezentate ca semne grafice care au primit câte un simbol cabalistic si care au fiecare o semnificaţie mai mult sau mai puţin mistică.Li se spune că,  până şi Dumnezeu (Iehova, Marele Arhitect), când a creat Universul... s-a servit de semnele masonice…Aici se opresc majoritatea; lucruri  aparent simple  scrise pentru primele trei grade ale masoneriei.

Dar magia e constituită din mai multe părţi;  Astrologia,  Alchimia, Necromanţia,  Magia Otrăvurilor, Vrăjitoria.  La capătul acestei serii infame - ce e departe de a fi completă - se află Magia Neagră (goeţia sau demonomanţia). În Magia Neagră se evocă, prin ceremonii infernale, pe Lucifer sau Satan care vine, când e astfel chemat şi poate fi văzut, după cum afirma Eliphas Levy: "Când chemi pe Diavol cu ceremoniile cerute, diavolul vine şi îl vezi. Pentru ca să nu mori la această apariţie, să nu devii cataleptic, sau idiot, trebuie să fii chiar nebun; Dar, când nu eşti nebun, ca să rezişti prezenţei Satanei şi să nu mori sau să nu-ţi pierzi mintea, trebuie să fi căpătat gradul cel mai înalt al iniţierii masonice, adică sa fii un adevărat mag" .

Nu cred că publicarea şi traducerea  cărţii „Cunoaşterea umană. De la fizică la sociologie şi religie”  scrisă de Giuliano Di Bernardo  de către editura celui mai bogat şi influent om din România, mason de rang 33 în Marele Orient al Franţei, Dinu Patriciu este întâmplătoare. În carte se pleacă de la premiza că umanitatea este în pericol şi că îşi trăieşte sfârşitul. Profesorul şi masonul Di Bernardo:  "Astăzi avem posibilitatea să inventăm un om nou, pentru viitor, pentru că umanitatea se îndreaptă către autodistrugere. Democraţia, ca formă de guvernământ, este bună, în teorie, dar, aşa cum arată acum, este apropiată de anarhie. Soluţia este una singură  apariţia tiranului iluminat. Mergem către o guvernare mondială, iar democraţia nu este o formă care poate susţine sosirea unui tiran iluminat. Nu vorbim aici despre dictatorii pe care i-am avut în trecut.Din cele mai vechi timpuri, umanitatea a fost susţinută de societăţi ezoterice, iar aceste societăţi pot ajuta tiranul iluminat să guverneze cu înţelepciune. El trebuie să găsească o cale prin care să distrugă toată corupţia din lume, pentru că, acum, corupţia este la vârf, în toate ţările. Tiranul iluminat este o persoană înzestrată cu multă charismă, cu excepţionale capacităţi intelectuale şi cu o înţelepciune profundă.”

Mircea Eliade, Nae Ionescu, cât și Cioran, Noica, Ţuţea sau Vulcănescu o spun direct, Masoneria  românească nu  a fost şi nu este nici măcar o sectă satanistă, neavând acces la marele secrete, ci o gaşcă ordinară formată numai din escroci, care-şi propun să conducă Romania . 90% din clasa politică, românească sunt membrii activi ai acestei organizații.

 

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:25