Best Dental

De ce s-a sinucis milionarul din Ploiești! Fiica sa a făcut mărturisiri cu privire la misterul morții lui Doru Morcovescu

Anca Bratu, 30 decembrie 2022, Ora 11:52

  • print
  • |
de-ce-s-a-sinucis-milionarul-din-ploie-ti-fiica-sa-a-facut-marturisiri-cu-privire-la-misterul-mortii-lui-doru-morcovescu-47214-1.jpg

Milionarul Doru Morcovescu, potent om de afaceri din județul Prahova, a găsit mort, joi după-amiază, într-o cameră a hotelului pe care îl deținea la Ploiești. 

Doru Morcovescu, în vârstă de 60 de ani, un afacerist cunoscut, deținător al mai multor hoteluri în Ploiești și la Slănic Prahova, cu o avere estimată la aproximativ 140 de milioane de euro, s-a sinucis joi. Trupul său a fost găsit în baia apartamentului din hotelul său de către un angajat al unității, scrie adevărul.ro.

Surse apropiate familiei spun că acesta nu avea datorii și ducea o viață liniștită alături de soție și cei doi copii.

Mai mult, aceștia aveau planuri de petrecere a Revelionului, mai ales că erau organizate evenimente în toate locațiile pe care le deținea milionarul.

Doru Morcovescu nu a lăsat nici un mesaj apropiaților prin care să-și explice gestul extrem. Totuși, fiica sa, Alexandra, a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care spune că tatăl său suferea de o depresie, făcând în același timp apel la presă să trateze cu decență această tragedie a familiei ei.

„Tatal meu NU s a sinucis  din cauza datoriilor, de aceea, de dragul corectitudinii, solicit tuturor jurnaliștilor care au făcut speculații în acest sens să rectifice știrea. În realitate, tatăl meu a fost un om curajos care, în 30 de ani de activitate, în domeniul HORECA, nu s-a dat niciodată bătut, din contră a luptat și a construit o afacere care îi va purta amprenta mulți ani de acum încolo. Și au fost destule situații grele, ținând cont de starea economică a țării în care trăim. Aș dori să se înțeleagă foarte clar faptul că tatăl meu suferea de mai mulți ani de depresie, generată de alte boli, acesta fiind momentul de slăbiciune care, din păcate pentru familia noastră, a dus la această grea pierdere", a scris Alexandra Morcovescu.

Tânăra a ținut să asigure toți clienții care au achizitionat pachete pentru Revelion în locațiile deținute de familia sa că petrecerile se vor desfășura conform programului stabilit, iar activitatea firmei va continua fără perturbări și după 1 ianuarie 2023.

În cauză, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

 

 

 

EDITORIAL

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”       Demult, pe vremea lu’ dom’ Iliescu, pe când se potcovea puricele cu 9 ocale la fiecare picior şi sărea până la cer, au existat nişte judecători curajoşi care au dat o sentinţă năucitoare pentru demnitarii acelei vremi. Pe ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou