Demitere după gafa cu harta de la MAE

Mălina Andrei, 11 martie 2015, Ora 12:52

  • print
  • |
demitere-dupa-gafa-cu-harta-de-la-mae-45896-1.jpg

Gafa din timpul vizitei la Bucureşti a ministrului german de Externe s-a lăsat cu sancţiuni în echipa de comunicare a MAE.

O broşură pe coperta căreia era imprimată harta Franţei acoperită cu drapelul Germaniei a fost oferită la Bucureşti ministrului german de Externe, pentru a marca 135 de ani de relaţii diplomatice.

MAE a luat măsuri după incident şi precizează, într-un comunicat de presă, că ministrul afacerilor externe a dispus măsura eliberării din funcţie a purtătorului de cuvânt, Brânduşa Predescu.

"În urma analizării modului în care s-a ajuns la acest regretabil incident, ministrul afacerilor externe a decis, în cursul zilei de ieri, eliberarea din funcţie a purtătorului de cuvânt al MAE, care a gestionat, în relaţia cu Agerpres, problematica materialului în cauză.", se arată în comunicat.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou