Deputat PSD: Știți ce înseamnă liberal cinstit? Unul care recunoaște că minte și fură"

Anca Bratu, 21 aprilie 2023, Ora 10:21

  • print
  • |
deputat-psd-titi-ce-inseamna-liberal-cinstit-unul-care-recunoa-te-ca-minte-i-fura-47839-1.jpeg

Apar primele reacții la stupefiantele declarații ale Alinei Gorghiu privind deturnarea rezultatului alegerilor din 2020 de către Iohannis, în beneficiul PNL.

"Știți ce înseamnă în România un liberal cinstit? Unul care recunoaște deschis că minte și fură.
Se dedică blondei Alinuța Gorghiu, cea care, cu gurița ei capabilă de multe, recunoaște nonșalantă că al ei partid a furat și deturnat voturile românilor, cu complicitatea stăpînului prea-lins de la Cotroceni:

"PNL are de 4 ani de zile premier, deşi scorul în alegeri nu îi dădea niciun drept să aibă acest prim-ministru. Scorul politic în alegeri nu îţi dădea dreptul să ai poziţia de prim-ministru. Cu toate acestea, de 4 ani avem prim-ministru liberal. Ăsta nu este meritul PNL, este efortul şi capacitatea preşedintelui de a susţine un premier care a venit din partea PNL" a scris, pe Facebook, deputatul PSD Radu Cristescu.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou