Dispare guma Orbit! Producătorul acesteia a decis să renunțe la renumitul brand

Mălina Andrei, 22 decembrie 2014, Ora 17:32

  • print
  • |
dispare-guma-orbit-producatorul-acesteia-a-decis-sa-renunte-la-renumitul-brand-44905-1.jpg

Gigantul american Wrigley, producătorul brandului de gumă de mestecat Orbit, a decis să renunţe la acest brand.

Celebrea gumă de mestecat se va numi Extra. Schimbarea va fi operată începând cu luna ianuarie 2015.

Producătorul american de gumă de mestecat Wrigley vrea ca, începând cu luna ianuarie 2015, să înglobeze produsele sale marca Orbit în portofoliul Extra, o altă marca sub care comercializează o multutudine de sortimente de gumă, pe pieţe precum SUA sau Germania, potrivit Economica.net.

"2014 a fost un an extraordinar pentru brandul Extra. Aducând Orbit sub umbrela Extra şi crescând oferta pe segmentul de gumă soft ne vom creşte şansele pentru o creştere şi mai importantă", a declarat Sue Cobbledick, marketing manager la Wrigley, citat de betterretailing.com.

Potrivit sursei citate, pachetele Extra vor fi remodelate, iar tranziţia Orbit către Extra va presupune investiţii de marketing în valoare de 15 milioane de lire sterline.

Guma Orbit va fi redenumită în Extra doar în Marea Britanie și în Irlanda, iar masura nu va impacta piața din România, este reacția reprezentanților companiei.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou