DNA s-ar putea muta în sediul Trustului Intact. Kovesi: "Avem nevoie de un nou sediu"

Mălina Andrei, 20 noiembrie 2014, Ora 15:53

  • print
  • |
dna-s-ar-putea-muta-in-sediul-trustului-intact-kovesi-avem-nevoie-de-un-nou-sediu-44455-1.jpg

Laura Codruța Kovesi a anunțat, într-un interviu acordat ziare.com că este în căutarea unui sediu nou pentru Direcția Națională Anticorupție, iar sediul Trustului Intact ar putea fi o variantă.

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a spus că este foarte atentă la modul în care vor fi gestionate bunurile și imobilele confiscate în dosarul lui Voiculescu. Și pentru că DNA caută un nou sediu, există posibilitatea ca instituția să se mute chiar în clădirea de unde emite Antena 3.

"Unul dintre motivele invocate de Finanţe pentru neexecutarea hotărârilor este că nu se pot vinde imobile la preţ bun de piaţă. Nu trebuie să le vinzi. Multe instituţii se plâng că nu au sedii. Şi DNA are nevoie de un sediu mai mare. De ce să plătim chirie sau să cumpărăm un sediu? (...) O să încerc anul acesta să verific toate imobilele confiscate în baza dosarelor DNA pentru că avem nevoie de un nou sediu şi am să fac demersuri să îl primim", a precizat Kovesi.

Întrebată dacă ar fi interesată de sediul Intact, confiscat de stat odată cu condamnarea lui Dan Voiculescu în dosarul ICA, șefa DNA a precizat că, din informațiile pe care le are, "bunurile și imobilele confiscate în acel dosar au fost trecute în proprietatea statului".

"Vom fi atenți cum vor fi gestionate", a mai spus Kovesi, pentru sursa citată.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou