Două cutremure s-au produs în Vrancea astăzi

Mălina Andrei, 14 martie 2015, Ora 14:24

  • print
  • |
doua-cutremure-s-au-produs-in-vrancea-astazi-45945-1.jpg

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 s-a produs sâmbătă, la ora 6.52, în zona Vrancea, fiind al doilea seism înregistrat în ultimele 12 ore, informează Institutul Naţional pentru Fizică Pământului.

Primul cutremur avut magnitudinea de 3,9 grade, s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona Vrancea. Seismul a avut loc la ora 0.31 de minute, la adâncimea de 118 kilometri cu epicentrul în judeţul Buzău.

Seismul s-a produs la adâncimea de 118 kilometri, oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului fiind Covasna (43 de kilometri), Râmnicu Sărat (45 de kilometri), Focşani (52 de kilometri), Buzău (53 de kilometri) şi Târgu Secuiesc (57 de kilometri).

Cel de-al doilea cutremur a avut magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter, s-a produs sâmbătă, la ora 6.52, în zona Vrancea, acesta fiind al doilea seism în ultimele 12 ore, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Epicentrul cutremurului a fost înregistrat în judeţul Vrancea, iar seismul s-a produs la adâncimea de 140 kilometri.

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Covasna (40km), Focşani (45km), Râmnicu Sărat (47km), Târgu Secuiesc (52km), Mărăşeşti (54km).

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou