Drogul violului a fost găsit de polițiști la un recent mare concert de muzică din București

Anca Bratu, 9 decembrie 2022, Ora 09:40

  • print
  • |
drogul-violului-a-fost-gasit-de-politi-ti-la-un-recent-mare-concert-de-muzica-din-bucure-ti-47102-1.jpg

Polițiștii antidrog din București au prins în flagrant, la ultimul concert de muzică electronică, organizat la Romexpo, la sfârșitul lunii noiembrie, un bărbat care avea pregătită o doză din așa-numitul drog al violului. Alte aproape 100 de persoane aflate la concert dețineau substanțe stupefiante pentru consum propriu, scrie gândul.ro.

După ce, în această vară, un tânăr a murit de supradoză, iar alți peste 100 s-au ales cu dosare penale pentru deținere de droguri, la festivalul SAGA, primul mare eveniment organizat în Capitală după restricțiile din pandemie, anchetatorii antidrog bucureșteni au înregistrat, la sfârșitul lunii noiembrie, un alt record de prinderi în flagrant, la petrecerea „The Mission", organizată la Romexpo, pentru fanii muzicii electronice.

Potrivit unor surse judiciare, în public erau polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, sub acoperire, bărbați și femei, care au supravegheat, în special, locurile pentru fumat și toaletele.

Dacă la SAGA, în cele trei zile de festival s-au făcut 72 de dosare penale, la „The Mission", care a durat numai câteva ore, au fost întocmite peste 90.

Drogul violului, din ce în ce mai des folosit

Conform unor surse judiciare, polițiștii antidrog, sprijiniți și de jandarmi, ar fi descoperit toate categoriile de stupefiante, de la etnobotanice până la canabis, ecstasy și cocaină. Sursele citate au precizat, pentru Gândul, că un bărbat avea la el o doză din așa-numitul drog al violului.

Acesta nu ar fi recunoscut, însă substanța a fost trimisă la expertiză, alături de restul stupefiantelor ridicate de la participanții la concert.

Sursele citate au precizat că, în ultimele luni, se întâmplă din ce în ce mai des ca polițiștii bucureșteni să găsească, la evenimente publice de amploare, cum sunt concertele, dar și în cluburi, bărbați care dețin temutul drog al violului.

Acest drog produce o stare de moleșeală și afectează capacitatea intelectuală, astfel că victima nu se poate opune și acceptă cu ușurință întreținerea de raporturi sexuale. Ulterior, provoacă amnezie totală, iar femeile care au ingerat substanța nu-și mai amintesc absolut nimic legat de ce s-a întâmplat cu două sau trei ore înainte.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou