Elena Udrea: Cea mai mare bucurie este să fiu acasă de ziua mea

Ziarul Atac, 21 mai 2015, Ora 14:49

  • print
  • |
elena-udrea-cea-mai-mare-bucurie-este-sa-fiu-acasa-de-ziua-mea-46521-1.jpg

Elena Udrea, s-a prezentat joi în sala de judecată pentru a-și susține contestația cu privire la menținerea măsurii de arest la domiciliu. Aceasta a declarat înainte de a intra în sediul ICCJ, că este foarte fericită pentru faptul că îşi petrece onomastica în afara închisorii.

"Ca să fac aşa o glumă, sunt uimită să văd câtă lume are curaj să îmi dea telefon pe numărul meu obişnuit, asta înseamnă că oamenii încă mai cred în democraţie. Am fost surprinsă de câte persoane m-au sunat."

Întrebată dacă a fost sunată de fostul preşedinte, Traian Băsescu, Udrea a explicat că nu a fost sunată.

"Nu m-a sunat Traian Băsescu, dar este abia ora 13:30. Cea mai mare bucurie este să pot să stau acasă în linişte, în perioada aceasta, este suficient. Mă gândesc că ar fi fost mult mai rău dacă aş fi fost în penitenciar de ziua mea, dar se pare că Dumnezeu a vrut să fiu acasă."

De asemenea, întrebată dacă se aştepată să se schimbe ceva în sentinţă, Udrea a recunoscut că nu se aşteaptă la nimic.

"Este foarte greu să se schimbe această sentinţă. Eu cred că este firesc să îţi doreşti să fii în libertate şi cred că oricine ar trebui să fie judecat în stare de libertate, dar la acest moment este important că pot să stau acasă în această zi, mult mai bine decât să fiu arestată în penitenciar, mă ajută să îmi studiez şi voluminosul dosar pe care îl am."

Fostul ministru a făcut joi recurs la decizia de săptămâna trecută privind decizia de menținere a măsurii de arest preventiv în dosarul Gala Bute.

Udrea a fost eliberat din arest preventiv după 72 de zile, fiind judecată în dosarul Gala Buteeste pentru abuz in serviciu si luare de mita.

Judecătorii ÎCCJ nu au aprobat solicitarea Elenei Udrea, din 15 mai, de a schimba arestului la domiciliu în control judiciar.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou