Best Dental

Elena Udrea, despre noua colegă de celulă: „Femeia asta a fost trecută prin toate umilințele”

Mălina Andrei, 1 aprilie 2015, Ora 15:46

  • print
  • |
elena-udrea-despre-noua-colega-de-celula-femeia-a-fost-trecuta-prin-toate-umilintele-46187-1.jpg

Elena Udrea are o nouă colegă de celulă despre care a scris pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, că este "o mamă acuzată că ar fi primit o indemnizaţie de 3.000 de lei în baza unor documente false" şi întreabă cum poate fi considerată aceasta un "pericol social".

Fostul ministru transmite că această femeie a suferit "toate umilinţele de rigoare" până când a fost adusă în arest, una dintre aceastea fiind „plimbarea cu cătuşe la mâini".

"Ieri, a fost adusă o nouă colegă de celulă pentru Elena Udrea: o mamă acuzată că ar fi primit o indemnizaţie de 3.000 de lei în baza unor documente false. Femeia a fost trecută prin toate umilinţele de rigoare când ajungi în arest, una dintre acestea fiind „plimbarea cu cătuşe la mâini".

Întrebând de ce este nevoie de cătuşe, răspunsul a venit sec: „pentru că Elena Udrea a fost scoasă din maşină fără cătuşe şi a ieşit un scandal public uriaş". Practic, poliţiştii sunt speriaţi şi forţaţi să continue „spectacolul cătuşelor" pentru că, la rândul lor, şefii lor acţionează de spaima presei şi a opiniei publice.

De bună seamă, doamna care a fost adusă în camera Elenei Udrea privea hipnotizată în urmă cu câteva zile la acest spectacol uriaş regizat în numele luptei anti-corupţie. Numai că, văzând pe pielea sa cum există victime colaterale şi ce abuzuri se comit, lucrurile se schimbă fundamental. Oricine şi oricând poate să cadă victima acestui show mediatic de proporţii care se doreşte a fi întreţinut cu orice preţ.

Întrebăm: poate să explice cineva de ce o femeie care a obţinut o indemnizaţie de 3.000 de lei pentru creşterea copilului trebuie să fie reţinută şi/sau arestată? Unde este pericolul social? Ce fac în acest moment copiii acestor femei?", este mesajul postat de echipa de comunicare.

 

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:35