Elena Udrea, reacție la reținerea lui Georgescu: „Un plan bine ticluit de binomul Coldea-Kovesi”

Mălina Andrei, 16 martie 2015, Ora 17:07

  • print
  • |
elena-udrea-reactie-la-retinerea-lui-georgescu-un-plan-bine-ticluit-de-binomul-coldea-kovesi-45973-1.jpg

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, în care spune că reţinerea şi cererea de arestare a şefului ANI este "o forţare uriaşă" şi reclamă încă o dată că "avem de-a face cu un plan foarte bine ticluit de binomul Coldea - Kovesi", care are un scop bine definit.

Elena Udrea a transmis, prin intermediul echipei de comunicare, un mesaj după reţinerea al lui Georgescu.

"Aşa cum Elena Udrea a spus încă din 2010, la ANRP au fost foarte multe nereguli. Deci, nu ar fi deloc surprinzător ca acuzaţiile la adresa lui Horia Georgescu să fie adevărate.

Pe de altă parte, reţinerea lui Georgescu şi înaintarea unei cereri de arestare pentru „abuz în serviciu" reprezintă o forţare uriaşă.

În fapt, avem de-a face cu un plan foarte bine ticluit de binomul Coldea - Koveşi prin care se încearcă decapitarea tuturor instituţiilor importante din România şi punerea pe poziţii a unor oameni perfect controlabili. A început cu DIICOT-ul, a continuat cu SRI-ul şi acum avem cazul ANI. Urmează Senatul - cu dosare, dacă nu se reuşeşte prin aritmetică parlamentară. Nu ar fi de mirare, să vină rândul şi şefului Camerei Deputaţilor.

Ţinta finală este schimbarea majorităţii parlamentare şi înlocuirea Executivului, Puterea aparentă urmând să fie exercitată de binomul Iohannis - PNL, controlat şi el de CoKo. De aceea, liderii PNL par în acest moment intangibili.

PS. Ca să nu fie comentarii într-o anumită parte a presei, facem precizare că Udrea nu îl cunoaşte foarte bine pe Horia Georgescu, singurele momente în care s-au întâlnit au fost evenimente oficiale", se arată pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.

HORIA GEORGESCU, şeful Agenţiei Naţionale de Integritate, a fost reţinut, luni, de DNA, după ce a fost audiat de procurori aproape 6 ore. Şeful ANI a fost dus în Arestul Poliţiei Capitalei şi urmează ca marţi procurorii DNA să ceară Înaltei Curți de Casație și Justiție arestare preventivă pentru 30 de zile pentru abuz în serviciu. Potrivit procurorilor, Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din care făcea parte şi Horia Georgescu a supraevaluat bunurile în trei dosare cauzând un prejudiciu de aproximativ 75.000.000 euro.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou