Elena Udrea s-a prezentat la secția de poliție pentru a stabilii programul din perioada controlului judiciar

Mălina Andrei, 30 ianuarie 2015, Ora 10:20

  • print
  • |
elena-udrea-s-a-prezentat-la-sectia-de-politie-pentru-a-stabilii-programul-din-perioada-controlului-judiciar-45385-1.jpg

Elena Udrea s-a prezentat, vineri dimineaţă, la Secţia 2 de Poliţie, din Capitală, pentru stabilirea programului pe care aceasta îl va avea pentru procedurile de control judiciar.

Pe timpul controlului judiciar, Udrea trebuie să se prezinte la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție și la Secția 2 Poliție București ori de câte ori este chemată; să informeze de îndată Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție și Secția 2 Poliție București cu privire la schimbarea locuinței; să se prezinte la Secția 2 Poliție București, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemată.

Totodată, ea nu are voie să părăsească municipiul București, decât cu încuviințarea prealabilă a procurorului competent sau să se apropie de ceilalți inculpați, alți participanți la comiterea infracțiunii, martorii din dosar și să nu comunice cu aceștia direct sau indirect, pe nicio cale.

Fostul ministru, Elena Udrea a fost adusă cu mandat, joi, la sediul DNA, unde i s-au adus la cunoştinţă învinuirile din dosarul Microsoft.

Udrea este acuzată de spălare de bani şi de fals în declaraţiile de avere, dar a negat toate acuzaţiile.

În prezent, Elena Udrea este cercetată sub control judiciar şi are interdicţie de a părăsi Bucureştiul.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou