Elena Udrea: Știam că Dorin Cocoș finanța campaniile PDL

Mălina Andrei, 25 februarie 2015, Ora 12:04

  • print
  • |
elena-udrea-stiam-ca-dorin-cocos-finanta-campaniile-pdl-45764-1.jpg

Elena Udrea a declarat la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, că știa că Dorin Cocoș a finanțat campaniile PDL, însă nu știa în ce fel și cu ce sume.

"Nu este un secret, aşa se finanţează campaniile electorale. De ce vă prefaceţi toţi că nu ştiţi? Toată societatea, toată clasa politică se preface că nu ştie. Aşa se finanţează campaniile electorale. Întrebaţi-l pe Iohannis, pe Ponta, ei cum şi-au finanţat campaniile? Veţi vedea că la fel. Ştiam că Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL-ului. Asta ştiam, nu ştiam exact ce şi cu ce sumă", a declarat Elena Udrea.

Întrebată dacă şi campania sa a beneficiat de finanţări ilegale, deputatul a replicat: "Persoanele de faţă se exceptează de fiecare dată, nu?"

Mai mult, întrebată dacă omul de afaceri Dorin Cocoş a contribuit şi la finanţarea campaniei sale, Udrea a declarat: "Probabil că da, nu-mi amintesc. Pot să verific în contabilitate."

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou