Elena Udrea: „Toate partidele se finanţează din bani negri”

Ziarul Atac, 19 iunie 2015, Ora 12:44

  • print
  • |
elena-udrea-toate-partidele-se-finanteaza-din-bani-negri-46595-1.jpg

Elena Udrea a declarat, vineri dimineaţă, la ieşirea de la Secţia 2 Poliţie din Capitală, unde trebuie să meargă de două ori pe săptămână, fiind sub control judiciar, că toate partidele sunt finanţate din bani negri, iar această realitate trebuie să fie recunoscută de actuala clasă politică.

"Dacă nu suntem pregătiţi să acceptăm nişte realităţi şi le ascundem sub preş, ne mirăm de fiecare dată când mai aflăm un astfel de lucru. Nu mă mir. Este o realitate pe care dacă actuala clasă politică nu o recunoaşte şi, cu ipocrizie încearcă să arate că se întâmplă în altă ogradă, nu vom ajunge la nici o soluţie", a mai spus Elena Udrea.

Udrea a afirmat că partidele ar putea funcţiona şi fără bani negri, "dacă nu ar mai costa atât de mult campaniile electorale". Fostul preşedinte PMP a arătat că vina aparţine atât aleşilor, care împart pungi cu mâncare în campanii, cât şi alegătorilor, care acceptă aceste cadouri.

Despre milionul de euro cheltuit în ultima perioadă, Elena Udrea a afirmat că a făcut nişte plăţi în avans, ştiind că va fi arestată.

"Este o nebunie! Dacă era un milion de euro nu trebuia să fie în declarația de avere? Am zis că am făcut niște plăți în avans pentru că știam că voi fi arestată și nu voiam să rămân cu datorii", a precizat ea.

Potrivit acesteia, banii provin din vânzarea casei în care a locuit cu fostul soţ, Dorin Cocoş, precum şi a terenului aferent."Pe vremuri erau doar câțiva politicieni care își permiteau să mituiască. Politicienii astăzi o fac toți", a declarat aceasta.

"Eu sunt un om nevinovat în acestă cauză și cred că este drept să fiu cercetată în libertate", a mai spus despre dosarul în care este cercetată, "Gala Bute".

"Sunt un om pozitiv, optimist, altfel nu aș fi putut să trec prin experiența pe care am avut-o. Nu am ținut dietă, e foarte greu să ții dietă la pușcărie", a fost răspunsul fostei candidate la prezidențiale la întrebarea ce secret are de se menține în formă.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou